Nieuwe Haarlijn lente/zomer 2016

Trends in haarmode; haarlijn voorjaar/zomer 2016 : COVER

De kapsalon uit, de cover op: je ziet het jezelf zó doen met de trendkapsels uit Cover, de Haarlijn voorjaar/zomer 2016. Via een technisch perfect geknipt kapsel geeft Kapsalon Hairtrends je de basis voor een look waar je lang plezier van zult hebben.

Slank van onder, volumineus van boven
Het trendbeeld van dit seizoen is een slanke, korte onderkant en een meer volumineuze, lange bovenkant: een soort diamantvorm. Door spannende combinaties van warme en koele tinten geeft je kapper een hippe twist aan je trendkapsel, waarbij zachte beige-, zand- en grijstinten elkaar ton-sur-ton afwisselen. En dé trendkleur van dit seizoen? Lavendel!

De onberispelijke finish is uit, een relaxte styling geeft jouw look juist iets eigens: ideaal voor de perfecte cover!

AFRA

afra 3
COUPE
Afra’s kruin en lok zijn het kortst, de rest van het haar is in lange lagen geknipt.

KLEUR
Warm meets cool! Bij de haaraanzet rond Afra’s gezicht is een donkere, koele astint gebruikt voor een sterke ‘omlijsting’ met karakter. Via een paintingtechniek zijn de lengten en punten met een kwast ingekleurd met een warme beige- en honingtint. Supertrendy!

STYLING
Over het gewassen haar is wat flexibele mousse verdeeld. Tijdens het drogen werd het daarna in model geboetseerd met een grove ronde borstel. Door de punten naar buiten te stylen met een medium size krultang, heeft de look een losse, zwierige uitstraling gekregen. Tenslotte is het haar uitgeborsteld met een borstel van echt haar en is wat zijdeglans gebruikt voor een stijlvolle finishing touch.

CEYLINE
ceylin
COUPE
De coupe van Ceylin is typerend voor de Haarmodelijn voorjaar/zomer 2016:De nekpartij is in een V-vorm geknipt, waarbij veel volume op het achterhoofd is gehouden. Naar de voorkant toe zijn de zijkanten en de gedeeltes bovenop het hoofd langer gelaten. Daardoor sluiten ze vloeiend aan op de langere lok.

KLEUR
De donkere aanzet is opgezet met een lightner tot een zo licht mogelijk niveau. Daarna is Ceylins haar ingekleurd met een honingblonde tint, in combinatie met dé trendkleur van dit seizoen: lavendel. Het mooie van dit zachte paars is dat hij geel-achtig haar neutraliseert, voor een superkoel en zomers effect!

STYLING
Dankzij de vakkundig geknipte coupe is een gladde styling probleem. Met een paddle brush is al het haar tijdens het föhnen naar voren geborsteld. Uiteraard nadat er eerst een beetje serum over verdeeld is voor een gladde structuur en bescherming tegen de warmte. Tenslotte is het haar afgewerkt met wat pommade die lichte stevigheid en een mooie glans geeft.

SARAH
Sarah
COUPE
De pony is bot geknipt en heeft een disconnectie met de zijkanten. Het gedeelte op de kruin is naar voren toe gesneden. Daardoor is het gedeelte achter het oor langer gebleven.

KLEUR
Bij Sarah is de haaraanzet gekleurd met een diepe kopertint. Door middel van een paintingtechniek zijn de lengten en punten met de kwast ingezet met afwisselend een zilver- en een lichte kopertint. Inderdaad: warm en koel door elkaar, het kan! Met de hand is nog even door het haar gegaan, om de kleuren mooi in elkaar te laten overvloeien

STYLING
Nadat Sarahs haar gewassen is, is er wat blow dry cream over verdeeld. Bij het föhnen is een paddle brush gebruikt om het haar mooi glad te krijgen, daarna is het met een hairstyling iron nóg gladder gemaakt. Tenslotte is met de handen een beetje styling cream gelijkmatig door het haar verdeeld en is er met een grove kam doorheen gegaan in het kapsel.

LARS
Lars
COUPE
De coupe van Lars is een mooi voorbeeld van een barbertechniek, waarbij alles – ook de baard – vloeiend op elkaar aansluit. De bovenkant is langer gelaten. De contourlijnen zijn strak afgezet met tondeuse en nekmes, waarbij de baard als het ware één geheel vormt met de opgeknipte zijkanten.

KLEUR
Van nature heeft Lars een diepbruine haarkleur. Deze is iets versterkt met een clear gloss: een kleuring die een subtiele boost geeft aan de eigen kleur en zorgt voor een mooie glans.

STYLING
Na het wassen is het haar van Lars geföhnd. Voor de lok is een ronde borstel gebruikt, om hem volume en een bolling te geven. Een flinke hoeveelheid wax zorgt voor een stoere stevige kuif, maar ook voor een fijne glans

ROGIER
rogier
COUPE
Ook bij Rogier zijn de zij- en achterkanten van het haar opgeknipt. Bij Rogier valt het langere bovenhaar over de korte zij- en achterkanten. De kruin aangesloten op de achterkant.

KLEUR
Rogiers donkerbruine haar is voor het zomerseizoen iets opgelicht door op de lengten en punten hier en daar een tint lichter aan te brengen. Alsof hij net terug is van een fijne zonvakantie!

STYLING
Na het wassen is wat grooming spray over Rogiers haar gespoten, voor stevigheid tijdens het drogen. De rauwe, stoere look ontstaat door een kleiproduct. Tenslotte is het haar naar achteren geborsteld met een old school borstel.